Išleista kompiuterinė mokymo priemonė. „Į pagalbą abiturientui”. GEOGRAFIJA

virselisNewLeidyklos DIDAKTA ir TEV išleido kompiuterinę mokymo priemonę (KMP), kurios išleidimą inicijavo Lietuvos geografijos mokytojų asociacija, atsižvelgdama į mokytojų ir mokinių pageidavimus. Čia rasite 2007–2011 metų mokyklinių geografijos brandos egzaminų pagrindinės ir pakartotinės sesijų tęstinių dalių klausimus, taip pat pagal tam tikras temines sritis pateiktus įtvirtinimo testų klausimus, kuriuos parengė geografijos vadovėlių serijos „Gaublys“ autoriai.

Iš viso leidinyje yra daugiau negu pusė tūkstančio klausimų ir teisingų atsakymų.

Priemonės išskirtinumas – galimybė pasitikrinimo parezultatus palyginti su oficialiais atitinkamų metų geografijos egzaminų statistiniais duomenimis. Įtvirtinimo testų klausimai leidžia ne tik įvertinti žinias, bet ir atskleisti svarbiausias tam tikrų geografijos teminių sričių spragas. Nuosekliai spręsdamas testų klausimus ir pasitikrindamas atsakymus, kiekvienas mokinys per trumpą laiką gali padaryti apčiuopiamą pažangą ir sėkmingai pasirengti geografijos egzaminui.

Ši mokymo priemonė bus puikus pagalbininkas tiek abiturientams, tiek ir geografijos mokytojui. Kiekvienais metais ją galima bus pasipildyti naujausia paskutiniojo valstybinio geografijos egzamino medžiaga internete adresu hhttp://klientams.tev.lt.

Vasario 25 d., Baltijos knygų mugėje, Vilniuje, 14 val. įvyko šios priemonės pristatymas.

virselis

.

titulinis.

gaublys.

IPAG.

gaublys_gamta3sk_4kl.

2011m2_15

.

2010m1_20

Share This Post
15 komentarų
  1. Labai smagu, kad Geografija populiarėja! Tegul daugiau kuria tokių priemonių.

  2. Sveikinu. Džiaugiuosi kartu su abiturientais. Tai didelė pagalba mokiniams, o kartu ir mokytojams. Autoriams linkiu tolimesnės kūrybinės sėkmės.

  3. Viska labai gerai tik kaip įsigyti. Liuks

    • Jūs turėtumėte kreiptis į leidyklą Didakta: siųsti užsakymą ir jums bus išrašyta sąskaita. Galite pirkti kaip fizinis asmuo, arba kaip mokykla. Mokiniai gali pirkti internetinę licenziją ir instaliuoti priemonę savo asmeniniame PC. Taip pat galite pirkti priemonę internetu. Knygynuose ši priemonė platinama nebus.

  4. Labai ačiū ir savo, ir mokinių vardu.

  5. Sveiki,
    gal galima sužinoti, kiek kainuoja ši priemonė, nes Didaktos svetainėje informacijos nerandu.

    Ačiū

  6. Šaunuoliai šios mokymo priemonės autoriai!
    Didelės kūrybinės sėkmės ir toliau.

    Laima

  7. jau įsigijau knygų mugėje, 29 Lt

  8. Laba diena
    Kur galima įsigyti šią mokymo priemonę ?

  9. Esu abiturientas ir man per brangu įsigyti šią knygą, tad gal yra kokia nors išeitis?

  10. Tai kaip įsigyti tą CD ar knygą?

Rašyti komentarą