2017 metų LGMA Forumui Plateliuose artėjant

Forumo organizatoriai skelbia informaciją, susijusią su LGMA Forumu PLATELIUOSE. Rugsėjo 4 dienos duomenimis į LGMA rudens Forumą Plateliuose užsiregistravo ir dalyvio mokestį susimokėjo 104 dalyviai. Skelbiamas dalyvių sąrašas.

Jeigu nematote savo pavardės sąraše, bet registravotės, prašome nedelsiant apie tai informuoti raštu šiuo adresu: ingrida.tam@gmail.com. Mes su Jumis susisieksime ir susiderinsime. Taip pat, jeigu norite daryti keitimus dėl gyvenimo viešbutyje, pietų, išvykos ir kitų anketoje paminėtų klausimų, prašome tai padaryti iki rugpjūčio 31 d., informuojant raštu šiuo adresu: ingrida.tam@gmail.com

Forumo organizatoriai dėkoja visiems mokytojams, susimokėjusiems 10 eurų avansą. Liepos 4 dienos duomenimis avansinį mokestį sumokėjo 85 dalyviai. Prašome kuo skubiau avansą sumokėti to nepadariusiems dar 47 mokytojams. Kol avansas nėra sumokėtas, jūsų registracija nėra galiojanti. Jei dėl asmeninių priežasčių artimiausiu laiku to negalėsite padaryti, informuokite organizatorius.

P.S. atliekant apmokėjimą, prašome nurodyti pilną asociacijos pavadinimą.

Lietuvos geografijos mokytojų asociacijos sąskaita: LT34 7300 0100 0062 9653

Swedbankas

Banko kodas: 73000

Įmonės kodas: 191768562

.

Šiuo metu registracija sustabdyta. Apie papildomą galimybę registruotis informacija bus paskelbta pirmąją rugsėjo savaitę. Gražių atostogų.

LGMA Forumo 2017 organizatoriai

Share This Post

Rašyti komentarą