Vilniaus Kalėdų eglė pripažinta pačia gražiausia Europoje

eglePopuliari turizmo interneto svetainė europeanbestdestinations.com gražiausios Europos kalėdinės eglės titulą atidavė Vilniui.

Portalas europeanbestdestinations.com nusprendė įvertinti ir supažindinti visus su pačiomis gražiausiomis Europos mugėmis bei eglėmis.

„Vilniaus Kalėdų eglė – tai pati gražiausia Kalėdų eglė visoje Europoje. Ji tiesiog nepakartojama, o šis žadą atimantis grožis sukurtas panaudojant 70 000 lempučių bei 900 eglutės žaisliukų“, – susižavėjimo neslepia portalas.

Vilnių kviečiantis aplankyti portalas, net neabejoja, kad bus galima padaryti ne tik puikių kadrų, bet ir įsigyti puikių suvenyrų, aplankyti kalėdinę mugę. Straipsnyje taip pat minimos Prahos, Romos, Strasbūro, Vienos, Insbruko ir kitų Europos miestų kalėdinės mugės.

egle2

Europeanbestdestinations.com (EBD) yra europinė organizacija, kurios būstinė įsikūrusi Briuselyje. EBD sukurta siekiant skatinti kultūrinį ir turistinį gyvenimą Europoje. Ši organizacija nuo 2009-ųjų bendradarbiauja su pagrindiniais Europos turizmo informacijos centrais. Portalas vienija daugiau nei 4 milijonus keliautojų, tūkstančius sekėjų Facebook, Twitter, Google+ bei Pinterest socialinėse paskyrose, o spaudos aprėptis siekia 60 milijonų eurų.

Visą straipsnį anglų kalba galite rasti čia.


Straipsnio autorius: Aidas Pelenis, MadeinVilnius.lt

Portalas europeanbestdestinations.com nusprendė įvertinti ir supažindinti visus su pačiomis gražiausiomis Europos mugėmis bei eglėmis.

Skaityti daugiau: https://www.madeinvilnius.lt/pramogos/kaledos-2017/vilniaus-kaledu-egle-pripazinta-pacia-graziausia-europoje/ .

Share This Post

Rašyti komentarą