LGMA narystė 2021 metais

LGMA taryba informuoja, kad 2020 metų narystė asociacijoje galioja iki gruodžio 31 d. Nuo sausio 1 d. prasideda 2021 m. narystės periodas.

Kadangi narystė asociacijoje tiesiogiai susijusi su galimybe naudotis interneto puslapiu www.geografija.lt, raginame LGMA skyrių pirmininkus surinkti ir sumokėti LGMA narių mokesčius iki sausio 25 d. Nuo šios datos per 10 darbo dienų visiems geografija.lt naudotojams, kurie bus susimokėję mokesčius, galimybė naudotis pilna svetainės informacija automatiškai bus pratęsta. Nesusimokėjus mokesčių, tokia galimybė bus apribota. 

Atsižvelgiant į tai, kad dėl COVID-19 pandemijos iki sausio 31 d. visoje Lietuvoje paskelbtas griežtas karantinas ir fiziniai didesnio žmonių susibūrimo kontaktai griežtai draudžiami, LGMA skyrių pirmininkams mokesčių anketoje nebūtina rinkti mokytojų parašų, tačiau anketas privalu persiųsti adresu: lgmainformacija@gmail.com arba monblanas@gmail.com.  

LGMA_mokesčių_anketa_2021_SKYRIAMS

LGMA narystės mokestis pervedamas į Lietuvos geografijos mokytojų asociacijos banko sąskaitą

Primename, kad už mokesčių surinkimą kiekvienoje savivaldybėje atsakingas LGMA skyriaus pirmininkas.     

Iš anksto dėkojame už supratingumą ir operatyvumą 

LGMA tarybos informacija 

Share This Post
3 komentarai
  1. L. vakaras. Noriu patikslinti dėl LGMA mokesčio. Jis – 12 eurų kiekvienam nariui? Ar 10?

    • Primename, kad LGMA 2021 metų metinis nario mokestis yra 12 EUR, t.y. lygiai toks pats, koks buvo ir 2020 metais. Šią sumą pirmininkas renka iš visų savo skyriaus narių ir perveda į LGMA banko sąskaitą. LGMA įstatai leidžia rinkti didesnį mokestį ir tą dalį virš 12 EUR LGMA skyrius gali naudoti savo reikmėms.

  2. Kodėl neleidžia naudotis puslapiu. Nario mokestis pervestas. Nare esu nuo 2012 metų. Pažymėjimo numeris 426.

Rašyti komentarą