LGMA edukacinis centras kviečia į seminarus geografijos mokytojus

LGMA edukacinis centras skelbia registraciją į didžiuosiuose Lietuvos miestuose vyksiančius kvalifikacinius seminarus geografijos mokytojams 2021 metų geografijos olimpiadų tema. Prašome registruotis. Į renginius kviečiami mokytojai iš visos Lietuvos.

SEMINARAS: „Ramiojo vandenyno regiono geografiniai ypatumai”

Seminarų data ir laikas:

Klaipėdoje: vasario 10 d., 13.00 val. Registracijos nuoroda: renginys įvyko 

Vilniuje: vasario 23 d., 14.00 val. Registracijos nuoroda: renginys įvyko 

Kaune: kovo 9 d., 13.00 val. Registracijos nuoroda: renginys įvyko   

Kaune: kovo 10 d., 13.00 val. renginys įvyko  

Dalyviai: geografijos mokytojai.

Seminaro turinys: apims aktualią tematiką, susijusią su 2021 metų olimpiadų tema. Pateikiami pavyzdžiai padės geriau atskleisti temos kontekstą, kryptingiau ruošti mokinius rajonų/miestų olimpiadai bei pritaikyti medžiagą dėstant geografiją mokykloje. Seminaro turinys labai naudingas ir progimnazijų mokytojams, dėstantiems geografiją 6-8 klasėse.

Seminarų pobūdis: nuotolinis.

Seminarų lektorius: geografas Rytas Šalna  

Seminaro statusas: aprobuoti kvalifikaciniai renginiai. Dalyviams bus išduoti kvalifikaciniai pažymėjimai.

Renginiai organizuojami kartu su:

Klaipėdoje – Klaipėdos miesto pedagogų švietimo ir kultūros centru

Vilniuje – VšĮ Trakų švietimo centru

Kaune – Kauno pedagogų kvalifikacijos centru

Oficiali seminaro trukmė: 8 val.

Seminaro kaina: 15-20 Eur (priklausomai nuo švietimo centro). Finansuojama iš mokykloms skirtų lėšų mokytojų kvalifikacijai kelti.

Dalyvių skaičius: neribojamas. Mokytojų prašoma registruojantis atsižvelgti į geografinį savivaldybių pasiskirstymą ir traukos centrų artumą.    

LGMA edukacinio centro informacija

Share This Post
12 komentarų
  1. Laba diena,
    Gal galite parašyti kainą, nes administracija prašo rašyti prašymą į seminarą, įrašant, kokią sumą turės apmokėti iš kvalifikacijai skirtų lėšų.
    Jūratė

  2. Laba diena. Kur pervesti pinigus už seminarą, nes mokėsiu aš pats. Ačiū.

    • Šis seminaras yra kvalifikacinis, todėl turi būti be problemų apmokamas mokyklų iš mokytojų kvalifikacijai skirtų lėšų. O dar turint omeny, kad mokyklos iš DNR plano gauna dar papildomą finansavimą mokytojų kvalifikacijai kelti, VISOS Lietuvos mokyklos finansų mokytojų kvalifikacijai turi turėti sočiai. Reikia kreiptis į mokyklų administraciją ir visi reikalai turėtų susitvarkyti kaip mat.

      • Sveiki dar kartą. Yra priežastys, kurios sunkiai paaiškinamos, kodėl noriu mokėti pats už seminarą. Taigi kur pervesti pinigus?. Ar į LGMĄ sąskaitą? Ačiū.

      • Už seminarus mokėti į LGMA sąskaitą negalima. Drąsiai dalyvaukite seminare, o sąskaitą Jums po to išrašys atitinkamas Švietimo centras.

  3. Laba diena,
    O tos įstaigos, kurios apmoka už seminarą, sąskaitą gaus po seminaro ir į pačias įstaigas jas atsiųs?

    • Sąskaita siunčiama į mokyklą jau po seminaro. Mokytojams tuo rūpintis nereikia. Kadangi registruojantis nurodote savo duomenis, švietimo centras sąskaitą siųs tiesiai Jūsų mokyklai

  4. Turiu keletą klausimų. Vasario 10 prie seminaro neprisijungiau, nes nebuvo interneto. Ar mokykla gaus sąskaitą, aš – pažymėjimą, nes be pažymėjim negalės apmokėti?
    Ar galiu registruotis į seminarą Vilniuje?
    Ačiū.

    • Vilniuje registracija baigta, vietų nėra, tačiau dar yra galimybė registruotis Kaune. Jeigu Jūs nedalyvavote seminare, savaime suprantama, kad mokėti už seminarą nereikia.

  5. Sveiki. Ar dar papildomai bus organizuotas seminaras? Šiandien, 23d., negalėjau prisijungti, siaubingai strigo internetas. Kaune, aišku, vietų nebėra.
    Ačiū.

  6. Laba diena. Noriu pasitikslinti ar čia klaida ar balandžio 1-osios pokštas 🙂 Seminarai tema „Ramiojo vandenyno regiono geografiniai ypatumai” jau įvyko. Gal norite mus pakvieti į seminarą „Vidinės ir išorinės jėgos” skirtą artėjančiai 7-8 klasių olimpiadai. Ačiū.
    Pagarbiai, Saulius Valiūnas.

Rašyti komentarą