Nemokamas anglų kalbos žinių lygio testavimas

Testavimo portalas «eTest.lt» siūlo švietimo įstaigų darbuotojams siūlo nemokamą anglų kalbos žinių lygio B1/B2 testavimą.

Testavimo portalas «eTest.lt» bendradarbiauja su mokymo centru, kuris yra Valstybės tarnautojų užsienio kalbų mokėjimo lygio nustatymo akredituotų asmenų sąraše, su galimybe atlikti anglų kalbos mokėjimo lygio nustatymą suinteresuotiems asmenims ir išduoti jiems anglų kalbos mokėjimo lygį patvirtinančias pažymas, galiojančias valstybės tarnyboje.

Atsižvelgiant į tai, kad daugeliui švietimo sistemos darbuotojų toks pažymėjimas reikalingas kreipiantis dėl administracinio darbo ar norint kelti kvalifikaciją, gavome sutikimą suteikti galimybę pasitikrinti savo žinių lygį visiems suinteresuotiems mokytojams ir administracijai.

Testavimas atliekamas nemokamai per eTest.lt platformą nuo 2024-04-22 iki 2024-05-10.

Testą galima atlikti bet kuriuo mokytojams patogiu laiku, savarankiškai, naudojant savo kompiuterį. Testavimas atliekamas nuotoliniu būdu. (Išsamus testavimo proceso aprašymas pridedamoje „Instrukcijose“).

Testavimas yra savanoriškas ir nemokamas.

Tik švietimo darbuotojai gali pasitikrinti savo žinių lygį.

Testų rezultatai ugdymo įstaigos administracijai nepranešami.

Sėkmingai išlaikę testą – akredituotas mokymo centras galės išduoti Sertifikatą ir Pažymą, kurie yra oficialiai pripažinti patvirtinantys anglų kalbos žinių lygį visų valstybinių įstaigų, taip pat NŠA. (Pastaba – testavimas nemokamas, tačiau sėkmingai išlaikiusiems testą ir norintiems gauti oficialų akredituotą Sertifikatą, reikės sumokėti mokymo centrui už išdavimą 29 eur).

Čia paateikta INSTRUKCIJA-Testavimas-B1-B2 su išsamiu testavimo proceso ir paties testo aprašymu.

Tai galimybė kiekvienam pasitikrinti savo žinias ramioje atmosferoje ir prireikus gauti Sertifikatą, nes daugelis planuoja savo karjerą ir būsimą darbą.

Linkime visiems sėkmės!

Pagarbiai,

Administracija

+370 650 50088

etestinglietuva@gmail.com

 

 

 

 

Share This Post

Rašyti komentarą