Geografų Akademija pradeda 3 veiklos metus

„Geografų Akademija” tęsia veiklą ir pradeda naują 2024/2025 metų sezoną!  Kviečiami registruotis praėjusiais mokslo metais ,,Geografų Akademijos” veiklose dalyvavę moksleiviai ir nauji mokiniai 3-ajam sezonui!

Dalyviai – į „Geografų Akademiją” kviečiami 7–10 klasių mokiniai. Šiais metais prijungiama dar viena klasė – 10 klasės mokiniai galės tęsti ar prisijungti prie ,,Geografų akademijos”. 
 

Veiklos

  • Įdomiosios geografijos paskaitos nuotoliniu būdu 1-2 kartus per mėnesį, suskirstytos lygiais (7-8 kl. ir 9-10 kl.).
  • Naujiena – geografijos olimpiadininkų sekcija, skirta besiruošiantiesiems olimpiadoms mokiniams ir trokštantiems dar pagilinti savo žinias.
  • Susitikimai su svečiais iš viso pasaulio. 
  • Savaitės trukmės kontaktinės sesijos labiausiai motyvuotiems „Geografų akademijos” mokiniams mokslo metų eigoje.

Turinys – akademinės žinios įdomiai ir patraukliai; šalių-kelionių pristatymai; praktinės veiklos; diskusijos ir aktualijų aptarimai; geografiniai žaidimai; geografijos olimpiadų alumnų patirtis; pasaulis online; susitikimai su geografais ir keliautojais iš viso pasaulio.

Dalyvio mokestis – 50 eurų pirmam pusmečiui, į kurį įskaičiuotos visos paskaitos ir nuotolinės veiklos. Kontaktinės sesijos/stovyklos mokesčio dydis priklausys nuo organizavimo vietos, mokinių skaičiaus ir rastų rėmėjų.     

Registracija iki spalio 1 dienos: https://forms.gle/vPneMBCNGD5bbqks7

Naujienas sekite: www.geografija.ltGeografų akademijos Facebook puslapyje ir Youtube paskyroje.

Laukiame mokinių iš visos Lietuvos „Geografų Akademijoje“!

,,Geografų akademijos” komanda

Share This Post

Rašyti komentarą