Su rugsėjo 1-ąja

Su Rugsėjo 1 ąjaLietuvos geografijos mokytojų asociacijos prezidentas Rytas Šalna sveikina visus mokytojus, dėstytojus, taip pat visus mokinius bei geografijos gerbėjus su Naujųjų mokslo metų pradžia, su Rugsėjo 1-ąja.

Kiekvienas rugsėjis mums visiems tampa didesniu ar mažesniu iššūkiu, kurį pasitinkam supami gėlių ir daugybės mokinių šypsenų. Šventinės akimirkos įrodo, kad mokykla yra tas gėris, kuriam nėra abejingų mūsų visuomenėje.

Džiaugsmo euforiją netrukus pakeis darbas, atsakingas ir įtemptas kasdienis darbas.

Linkiu visiems mokytojams meilės savo darbui, atsakingo požiūrio į rezultatą, kurio iš Jūsų laukia visuomenė. Linkiu mokytojams pasitikėjimo savimi, pasididžiavimo savo profesija, nes be Jūsų nebūtų nei politikų, nei verslininkų, nei jokių kitų sričių specialistų. Jūs ugdote jaunąją mūsų valstybės kartą.

Linkiu mokiniams suvokimo, kad likimas yra Jūsų rankose. Tai, ką pasėsite metai iš metų, tą ir pjausite ateityje. Linkiu Jums ir naudingų žinių, ir kuo daugiau pažinimo džiaugsmo. Skatinu Jus ieškoti, atrasti, patirti pažinimo džiaugsmą.

.

Visiems Jums linkiu sėkmės, sutarimo, abipusės pagarbos. Ir nepamirškite dažniau šypsotis, net tada, kai už lango lietus ar gruodas.

.

Su Naujaisiais mokslo metais!

LGMA prezidentas Rytas Šalna

Share This Post
3 komentarai
  1. Dėkojame už sveikinimus ir linkime neblėstančio kūrybinio polėkio, ištvermės, ryžto, sveikatos, saulės, meilės, optimizmo, puikios nuotaikos ir ne juokais, ir ne trumpam visam gyvenimui, visam.

  2. Ačiū už sveikinimus!Ačiū,kad Jūs esate ir mus geografus suburiate ir uždegate kūrybiškumo ugnele!Sėkmės Jums!

  3. Didžiausios sėkmės Jums ir visai geografų bendruomenei populiarinant geografijos mokslą Lietuvoje.

Rašyti komentarą