LGMA BŪTINAI ragina balsuoti už inovatyviausius 2016 metų mokytojus!

ApdovanojimaiLGMA taryba, sekdama švietimo naujienas, atkreipia visų geografijos mokytojų dėmesį į šiuo metu internetinėje erdvėje vykstančius Inovatyviausių mokytojų rinkimus. Džiaugiamės, kad į nominantų sąrašą pateko net du LGMA nariai, prisidedantys prie geografijos mokomojo dalyko prestižo didinimo: Loreta Latvienė ir Simonas Šabanovas.

Visi geografijos mokytojai kviečiami atiduoti savo balsus už LGMA narius.

Loreta Latvienė, Kauno jėzuitų gimnazija, dirba 21 metus, mokytoja ekspertė, LGMA tarybos narė, LGMA Kauno skyriaus pirmininkė.

LGMA_forumas_Kaunas_Loreta_Latviene

Simonas Šabanovas, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto gimnazija, dirba 6 metus, mokytojas metodininkas, LGMA narys, Kauno miesto geografijos mokytojų metodinio būrelio pirmininkas.

LGMA_forumas_Kaunas_Simonas_Sabanovas

Geografijos mokytojai Loreta Latvienė ir Simonas Šabanovas, kaip ir kitų mokomųjų dalykų, už kuriuos galima atiduoti savo balsus, buvo atrinkti vertinimo komisijos iš daugiau kaip 150 ir yra geriausi mokytojai kiekvienoje kategorijoje: Inovatyviausias biologijos, chemijos mokytojas; Inovatyviausias fizikos mokytojas; Inovatyviausias matematikos, IT mokytojas; Inovatyviausias menų, technologijų mokytojas; Inovatyviausias kalbų mokytojas; Inovatyviausias socialinių dalykų mokytojas.

Daugiausiai balsų iš visų dalykų nominantų surinkęs mokytojas bus apdovanotas Metų publikos nominacija. Balsavimas vyks iki gruodžio 14 dienos 15 valandos. Laimėtojas bus paskelbtas gruodžio 14 d. vakare apdovanojimų ceremonijos metu.
Apdovanojimus organizuoja Asociacija „Žinių ekonomikos forumas“ kartu su partneriais UAB „Šviesa“

Esi LGMA narys – balsuok už Loretą Latvienę ir Simoną Šabanovą – palaikyk geografus ir geografiją. Spausk čia ir balsuok.

LGMA tarybos informacija

Apdovanojimai

Share This Post
1 komentaras
  1. Būtinai… Balsavau už abu: Loretą ir Simoną. Šaunius, protingus, aktyvius ir siekiančius. Už patirtį ir jaunystę, akademiškumą ir veiklumą. Šaunuoliai…

Rašyti komentarą