Geografijos egzamino testai – jau virtualioje erdvėje

Į pagalbą abiturientui Geografijos mokytojų pageidavimu svetainėje www.manogaublys.lt paskelbti 2005–2009 metų Geografijos brandos egzaminų virtualūs testai. Juos sudarė Nacionalinis egzaminų centras, tačiau virtualioje aplinkoje tokie testai pateikiami pirmą kartą. Šis testas yra puiki galimybė kiekvienam abiturientui, vyresniųjų klasių moksleiviui ne tik pasitikrinti savo žinias, bet ir jas pagilinti bei įtvirtinti. Į sistemą įvesta apie 100 testų klausimų, iš kurių vienu metu pateikiama 30 klausimų. Kiekvieną kartą įėjus į šį testą, automatinės atrankos būdu parenkama kitokia klausimų kombinacija. Testo atlikimo laikas neribojamas.

Nuoroda į testą www.manogaublys.lt  Geografijos brandos egzaminų testai

Svetainė www.manogaublys.lt, taip pat kaip ir www.project.weblab.lt, pilnai išlaikomos tik iš LGMA narių lėšų. Todėl raginame visus geografijos mokytojus būti aktyviais LGMA nariais. Iš nieko niekas niekur neatsiranda. Būkite pilietiški ir bendruomeniški.

Share This Post
6 komentarai
  1. Testuose yra klaidų. Gal galite patikrinti ir ištaisyti? Ačiū.

  2. labai ačiū už testus, tik reikėtų mums, mokytojams, juos peržiūrėti ir apie pasitaikančius neteisingus atsakymus parašyti puslapyje.

  3. Dėkojame už pastabas ir pastebėtas klaidas. Stengiamės viską ištaisyti. Raginame visus, pastebėjus netikslumus, parašyti žinutę arba kreiptis tiesiai į puslapio administratorių.

  4. Puslapio administratorius dėkoja mokytojams, kurie pastebėjo vieną kitą netikslumą. Visi nurodytieji jau ištaisyti.
    Primename, kad kai kurie testų klausimai jau yra pasenę, nes nuo 2005 metų politiniame žemėlapyje įvyko kai kurių permainų. Tokių natūraliai aktualumą praradusių klausimų atsisakyta arba jie dalykiškai pataisyti.

  5. Manau, kad ideja sveikintina! Bandysime!

  6. labai naudingas ir puikus puslapius … :**

Rašyti komentarą