DVD plokštelė „Olimpiadų užduotys“ – jau parengta

Olimpiadų užduotysLietuvos geografijos mokytojų asociacijos pastangomis jau išleista ir pradedama platinti DVD plokštelė „Olimpiadų užduotys“. Ją sudaro įvairių olimpiadų teorinės, vaizdinės ir video užduotys, kurios pateikiamos įprastinėse programose. Teorinės užduotys – pdf. formatas, Vaizdinės užduotys – Multimedia Power Point programa,  Video užduotys – Windows Media Player.

Plokštelės turinys:

Teorinės užduotys (2004 m. Pasaulinė olimpiada Gdynėje; 2006 m. Pasaulinė olimpiada Brisbane, Australija; 2008 m. Pasaulinė olimpiada Tunise; 2009 m. Vidurio Europos šalių olimpiada Lenkijoje). Iš viso pateikiamos 24 teorinės užduotys. Jos ypač bus naudingos vyresniųjų klasių moksleiviams bei visiems, kurie ruošiasi konkursams bei olimpiadoms.

5 vaizdinės užduotys Multimedia Power Point programoje (2007 m. Baltijos olimpiada; 2008-2009 m. Respublikinės olimpiados; 2008 m. Pasaulinė olimpiada Tunise; 2009 m. Vidurio Europos šalių olimpiada Lenkijoje). Iš viso 106 skaidrės, beveik 200 iliustracijų. Užduotis galima pritaikyti visose klasėse, o iliustracinė medžiaga taps kiekvieno geografijos mokytojo lobynu.

Respublikinių olimpiadų video užduotys (2002 m. Tauragė; 2003 m. Birštonas; 2004 m. Kaunas; 2005 m. Druskininkai; 2006 m. Kėdainiai; 2007 m. Molėtai; 2008 m. Palanga; 2009 m. Trakai).  Iš viso 86 kruopščiai atrinkti ir parengti trumpi vaizdo siužetai. Bendra trukmė – 276 min. (su pakartojimais ir pauzėmis).

Visų iliustracijų bankas.

Visų užduočių atsakymai.

Trumpa DVD plokštelės statistika:

192 fotografijos

68 kartoschemos

37 lentelės ir diagramos

12 tekstinių šaltinių

„Olimpiadų užduotys“ pateikiamos DVD plokštelės formate. Apimtis: apie 4 GB.

Plokštelė išleista bendradarbiaujant su leidykla DIDAKTA http://www.didakta.lt/

Nuo sausio 25 d. plokštelę galima įsigyti leidykloje DIDAKTA.

Olimpiadų užduotys viršelis ir DVD plokštelė

PASTABA: savanaudiškas plokštelės kopijavimas Geografų bendruomenėje bus laikytinas amoraliu, užduočių autorių, sudarytojų teises ir LGMA orumą pažeidžiančiu veiksmu.

Share This Post
6 komentarai
  1. Norėčiau gaut dovanų. : ))

  2. Kaip būtų galima užsisakyti DVD plokštelę „Olimpiadų užduotys“?

  3. DVD plokštelė platinama per LGMA rajonų ir miestų skyrius. Apie tai informacija buvo ir yra skelbiama šiame interneto puslapyje. Norintys ją įsigyti, galėjo kelis mėnesius kreiptis į savo GMA skyriaus pirmininką.
    Nuo kitos savaitės pradžios arba vidurio plokštelę bus galima įsigyti leidykloje DIDAKTA, tačiau jos kaina bus kita.

  4. Pavėlavau užsisakyti šią DVD plokštelę, todėl atsidariau didaktos svetainę, norėdama užsisakyti, bet panaršiusi neradau pardavimuose. Kur ir kaip dar vis galima ją įsigyti.

  5. Nuo sausio 25 d. šią plokštelę galima bus įsigyti leidykloje DIDAKTA. http://www.didakta.lt

  6. Ačiū. Taip pat ačiū LGMA skyriui už puikią svetainę.

Rašyti komentarą