Geografijos brandos egzaminas

OlimpiadaBirželio 9 d.,  9 val. 11 425 kandidatai susirinko į egzaminų centrus laikyti geografijos mokyklinį  brandos egzaminą. Šiais metais geografijos egzaminas iš mokyklinių brandos egzaminų yra populiariausias (neįskaitant privalomo lietuvių kalbos (gimtosios) egzamino). Pernai valstybinį geografijos mokyklinį brandos egzaminą laikė 7154 kandidatai.

Geografijos mokyklinio brandos egzamino rezultatai bus paskelbti per 5 darbo dienas nuo egzamino vykdymo dienos.

Geografijos mokyklinio brandos egzamino užduotys 2010 metai

Šių metų geografijos egzamino užduočių įvertinimo analizė bus pristatyta rugpjūčio 27 d. per LGMA organizuojamą tradicinį seminarą LGMA skyrių ir tarybos nariams, rajonų/miestų metodinio darbo organizatoriams. Išsamesnė informacija apie šį renginį bus paskelbta rugpjūčio mėnesį.

Share This Post
10 komentarų
  1. Na, labai jau lengvas. Labai.

  2. Kažin kiek laikė?

  3. 137 taškai iš 140.geriau visam rajone niekas neišlaikė

  4. Geografijos egzaminą laikė visi apgautieji prieš du metus, nes tada SMM nepranešė, kad nebebus mokyklinių egzaminų.Šaunuoliai tie,kurie sako, kad buvo lengva. Bet paklauskit tų, kurie vos vos iškrutėjo…Pats esi savo likimo kalvis…

  5. Manau, kad mokyklinis egzaminas toks ir turėtų būti. Ne visiems lengvas…

  6. DANA, na tu ir nusisneki. likimo kalvis.. filosofe :)))

  7. 82 taskai – 7
    Nuo kiek tasku 8?

  8. mr, o kas tau likimą kala? Tėvai, draugai ar kaimynai? Kaip pasikloji, taip ir miegi. Mokaisi – minkšti pataliukai bus ateity, nesimokai – ruošk letenas darbui, o ne galvą.

  9. Aš tai laikysiu egzaminą nes man jo reikės jei nepavyks įstot ten kur norėsiu tai stosiu į geografiją mano mažiausias pažimys 7 yra tai turėčiau lengvai įstoti 🙂

Rašyti komentarą