Prasidėjo registracija į konkursą „Pažink Prancūziją”

pazink_pranc1Viešoji įstaiga „Edukacijos akademija” tęsia pažintinių konkursų 6–8 klasių moksleiviams organizavimą ir kviečia dalyvauti konkurse „Pažink Prancūziją” bei laimėti nepamirštamą kelionę į šią šalį bei vertingų prizų. Šio konkurso organizavimo partneris – Lietuvos geografijos mokytojų asociacija.

Registruotis dalyvavimui konkurse galima interneto svetainėje www.pazink-prancuzija.lt, o tiems, kas nori susipažinti su konkurso formatu ir pasitikrinti žinias apie Jungtines Amerikos Valstijas, kviečiame apsilankyti ir atlikti testus puslapyje www.pazinkJAV.lt.

Daugiau apie jau įvykusį konkursą, skirtą JAV, ir jo iškilmingą finalą bei nugalėtojus skaitykite čia.

Taip pat siūlome prisijungti prie mūsų draugų Facebook www.facebook.com/edukacijosakademija ir gaukite visas naujienas pirmi!


Aušra Burnienė

Steigėja

VšĮ Edukacijos akademija

Tel: +37068607099

www.pažinkJAV.lt

info@edukacijosakademija.lt

Edukacijos akademija

Share This Post
7 komentarai
  1. laba diena, noreciau paklausti , o neorganizuojat tokiu pazinimo zaidimu vyresniems mokiniams?

    • Idėja gera, bet nėra aišku, kaip ją realizuoti. Ar Jūs, būdamas suaugęs, dalyvautumėte tokiame konkurse ir mokėtumėte už dalyvavimą???

  2. Iki kelintos dienos galima registruotis?
    Ir rasau pastabele, del pradinio puslapio http://www.pazink-prancuzija.lt. Labai nepatogu skaityti kada sokineja informacija del nuotrauku.

  3. O kur čia rasti, kur galima pasikartoti apie Prancūziją, nes mums sakė, kad yra, bet čia aš nieko nerandu. Kas gali pasakyti, kur?

  4. Laba diena, noreciau suzinoti kur prasideda konkursas?

Rašyti komentarą