Informacija apie konkursą „Pažink Prancūziją”

pazink_pranc1Registracija į konkursą „Pažink Prancūziją“ pratęsiama iki balandžio 15 dienos, visos anketos ir apmokėjimai turi būti gauti iki balandžio 15 d. 23.59 val. Taip pat pristatomas trumpas konkurso eigos aprašymas, atkreipiamas dėmesys, kad yra šiokių tokių pasikeitimų. Šio konkurso globėjas ir dalinis organizatorius yra Lietuvos geografijos mokytojų asociacija.

– Konkurso užduotys 6-7 ir 8-9 klasių moksleiviams bus skelbiamos 2013 m. balandžio 17 d. 8 val. ryto ir bus prieinamos registruotiems dalyviams, turintiems prisijungimo slaptažodį. Prisijungti galima bet kuriuo metu balandžio 17-18 dieną tarp 8-17 val. iš bet kuriuos vietos, kur yra interneto prieiga. Prisijungimo puslapis www.pazink-prancuzija.lt skiltis „Konkursas“. Maksimali prisijungimo trukmė atsakymams į klausimus 60 minučių. Prisijungti galima tik kartą, atsijungus, pakartotinis prisijungimas negalimas.

– I konkurso etapą sudarys 30 įvairaus sudėtingumo klausimų, patvirtinus vieno klausimo atsakymą, atgal grįžti neleidžiama.

– Atliekant užduotis skatiname moksleivius naudotis visa prieinama medžiaga (vadovėliai, knygos, geografijos atlasai, interneto šaltiniai ir kt.), tačiau prašome nenusirašinėti nuo draugų ar griebtis kieno nors pagalbos. Būkime sąžiningi patys prieš save!

– Konkurso metu iškilus prisijungimo problemoms, nedelsiant rašykite info@edukacijosakademija.lt, nurodydami moksleivio vardą pavardę, klasę ir mokyklą.

.

Pagrindinis konkurso tikslas – skatinti Lietuvos moksleivių domėjimąsi Prancūzijos geografija, istorija, kultūra. Užduotys padės daugiau sužinoti apie nežinomus faktus, prisiminti geografijos pamokose išmoktus dalykus, privers panaršyti interneto lobynus.

Pažink_Prancūziją_plakatas_mokykloms


• I-asis konkurso etapas vyks 2013 metų balandžio 17-18 dienomis (internetu)


• Finalinis konkurso etapas vyks 2013 metų gegužės 18 dieną Vilniuje.

Dalyvių skaičius neribotas, dalyvauti konkurse gali visi užsiregistravę ir gavę prisijungimo slaptažodį.

Konkursas vyks dviejose amžiaus grupėse:


• „Žvaigždės“ – 6–7 klasių moksleiviai;
• „Ereliai“ – 8–9 klasių moksleiviai.

.

Registruotis dalyvavimui konkurse galima interneto svetainėje www.pazink-prancuzija.lt.

LAIMĖK vertingų prizų bei KELIONĘ į Prancūziją!

VšĮ Edukacijos akademija

Tel: +37068607099

www.pažinkJAV.lt

info@edukacijosakademija.lt

Edukacijos akademija logo_LGMA_color


Share This Post

Rašyti komentarą