Su šventėmis Jus sveikina LGMA

Kaledos_geografiskaiLietuvos geografijos mokytojų asociacijos taryba didžiųjų metų švenčių proga sveikina visus geografijos mokytojus, dėstytojus, visus mokinius, visus geografijos mylėtojus ir šio interneto puslapio lankytojus.

Mūsų planeta, kartu su visais mumis, per šiuos metus dar kartą apsuko Saulę, įveikusi net 940 mln. kilometrų. Mes visi keliaujame visatoje, tarpusavyje ir savo asmeniniuose gyvenimuose. Šv. Kalėdos ir Naujieji metai yra tas laikas, ta riba, kai vertiname tai, kas nuveikta, kas pasiekta, kai džiaugiamės savimi, kitais, visais.

Linkime, kad šv. Kalėdų dvasia būtų tvari ir ją jaustumėte dar ilgai po visų švenčių. Kad tos nuoširdžios šypsenos, džiugios akimirkos lydėtų Jus ir Jūsų aplinką ištisus metus. Lietuvos geografijos mokytojų asociacijos taryba linki visiems Jums ateinančiais metais kuo daugiau gražių akimirkų, gerų naujienų, didesnių ar mažesnių laimėjimų.

Sėkmės Jums visuose sumanymuose bei kasdieniuose darbuose. Linkime visiems jausti bendrumo jausmą, nes tik jis įtvirtina pasitikėjimą ir tikėjimą žmonėmis, permainomis. Vertinkite artimojo ir bičiulio meilę bei pagarbą Jums.

2015


Share This Post

Rašyti komentarą