Mokytojai ir moksleiviai kviečiami į parodą „ADVENTUR 2015“

Adventur_710x373px (2)Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO kviečia mokytojus ir moksleivius 2015 m. sausio 23-25 dienomis apsilankyti tarptautinėje turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodoje „ADVENTUR 2015“ ir sužinoti, kaip surengti įsimintiną ekskursiją mokiniams, kaip sudominti moksleivius šalies geografija ir istorija, kokius neatrastus kampelius ir įdomybes galima atrasti Lietuvoje?

Kviečiami mokytojai ir moksleiviai edukaciniais tikslais 2015 m. sausio 23-25 dienomis apsilankyti Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ tarptautinėje turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodoje „ADVENTUR 2015“. Moksleiviams ir mokytojams „ADVENTUR“ taps gyva, interaktyvia geografijos pamoka, kurioje laukia neatrasti Lietuvos ir pasaulio kampeliai, susitikimai su garsiais keliautojais, jų pasakojimai ir patyrimai.

Parodos ADVENTUR 2015 akcentas – atsakingas kelionių planavimas. Tam yra skirta parodos tema „Mokymo įstaigų išvykos ir kelionės su vaikais“, o atsakymai į visus klausimus apie gimtąją šalį bus atrasti parodos ADVENTUR 2015 atskiroje salėje „Pažink Lietuvą“.

2015-ieji metai Lietuvoje paskelbti Etnografinių regionų metais, tad parodoje mokytojai ir mokiniai kartu galės susipažinti su Lietuvos miestais, istorija, gamta ir kultūra, sužinoti kokias ekskursijas, maršrutus ir edukacines keliones siūlo Lietuvos turizmo atstovai, kaip planuoti išvykas su moksleiviais, kaip kelionių metu galima geriau pažinti Lietuvą ir atrasti kultūrines kiekvieno šalies regiono ypatybes.

Daugiau informacijos prisegtame kvietime. Kvietimas_mokykloms_ADVENTUR

Daugiau informacijos apie parodą galima sužinoti parodos interneto svetainėje: http://www.litexpo.lt/lt/event/66/show.

Renginių programa: http://www.litexpo.lt/lt/event/66/activities/.

Iki malonaus susitikimo tarptautinėje turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodoje „ADVENTUR 2015“.

Adventur_710x373px (2)

Lietuvos parodų ir kongresų centro LITEXPO informacija

Share This Post
1 komentaras
  1. Puiku, atvykstam pristatyti galimas ekskursijas

Rašyti komentarą