Pristatoma geografiniam tyrinėjimui skirta mokomoji medžiaga GIS aplinkoje

GIS_mokyklaTai 15 temų pavyzdžiai, kuriose interaktyvaus žemėlapio funkcionalumas naudojamas, objektų analizei, erdvinio išsidėstymo įžvalgoms. Jomis galite papildyti ir praturtinti pagrindinės mokyklos geografijos pamokas.

Šią mokomąją medžiagą parengė „Esri“ (JAV) kompanija – pasaulinė GIS technologijų kūrėja. Išvertę ją į lietuvių kalbą, siekiame padėti Lietuvos mokytojams įtraukti GIS technologijas į geografijos pamokų kasdienybę, paįvairinti pamokas ir per tai labiau sudominti geografija šiuolaikinius technologijų amžiaus moksleivius.

Turime pirmąją, „žalią“ mokomosios medžiagos versiją. Puikiai suprantame, kad JAV mokymo standartai, pateikimo būdas, naudojami terminai gali skirtis nuo taikomų Lietuvos mokykloje. Todėl kviečiame aktyviai naudoti jums tinkančius šios mokymo medžiagos elementus, juos keisti ir taikyti pagal poreikius savo pamokose ir, kas labai svarbu, pasidalinti su mumis savo patarimais, pastabomis, siūlymais. Visi kartu turime galimybes medžiagą tobulinti  ir kurti modernų, visiems prieinamą mokomąjį produktą.

GIS mokykla svetainėje mokomoji medžiaga geografijos pamokoms

http://gismokykla.maps.arcgis.com/apps/PublicGallery/index.html?appid=18b40cb0c6e0453f94066d3c64a78551

Jūsų nuomonės, pasiūlymų, adaptuotos medžiagos labai laukiame el. paštu gismokykla@hnit-baltic.lt

Share This Post

Rašyti komentarą