LGMA edukacinis centras tęsia veiklą Vilniuje

LGMA_edukacinisVasario 18 d. įvyko trečiasis LGMA renginys tema „Geografinių informacinių sistemų ir skaitmeninių mokymo priemonių diegimas geografijos pamokose”. Seminaras–mokymai buvo skirti Vilniaus regiono mokytojams ir vyko Lietuvos edukologijos universitete.

Į šį renginį atvyko 16 mokytojų iš 4 savivaldybių: Vilniaus miesto, Vilniaus rajono, Šalčininkų rajono, Alytaus rajono.

Seminaro dalyvius pasveikino Geografijos ir turizmo katedros vedėjas, prof. Saulius Stanaitis. Vedėjas akcentavo dėmesį į LEU ir LGMA bendradarbiavimo naudą, geografijos studijų svarbą, džiaugėsi, kad mokytojai grįžta kelti savo kvalifikacijos į LEU.

Visos dienos mokymuose mokytojai susipažino ir praktiškai išbandė dvi GIS platformas, taip pat mokytojams buvo pristatyta specialiai geografijai sukurta moderni ir patraukli 3D aplinka bei skaitmeninėje aplinkoje paruošti pamokų vedimo metodikų pavyzdžiai.

Visi seminaro dalyviai gavo nemažai metodinės medžiagos, kuri bus naudinga įtvirtinant įgūdžius ir organizuojant mokymo procesą.

Seminaro dalyviai gavo kvalifikacinius pažymėjimus.

Visus mokytojus, kurie nori paįvairinti mokymo procesą, suteikti jam šiuolaikinio novatoriškumo, raginame sekti informaciją ir registruotis į LGMA edukacinio centro renginius: lgmaedukacija@gmail.com

Mūsų tikslas – aukšta Jūsų kompetencija, moderni geografija ir svari jos vieta mokykloje.

LGMA taryba dėkinga LEU Gamtos fakulteto Geografijos ir turizmo katedros vedėjui bei paslaugiam personalui, padėjusiam surengti GIS seminarą-mokymus. Tikimės, kad LGMA ir LEU bendradarbiavimas tik stiprės.

LGMA edukacinio centro informacija


Share This Post
1 komentaras
  1. Ačiū už puikų seminarą. Labai patiko, nes per palyginus trumpą laiką gavau didelį ir, svarbiausia, naudingą žinių bei įgūdžių bagažą, kurį galėsiu pritaikyti dirbant.

Rašyti komentarą