LGMA edukacinis centras kviečia į seminarą Vilniuje

LGMA_edukacinisLGMA edukacinis centras skelbia registraciją į renginį, vyksiantį vasario mėn. Vilniuje. Prašome registruotis. Į renginį kviečiami mokytojai iš visos Lietuvos.

SEMINARAS: “Globalizacijos amžius – tarp galimybių ir iššūkių“.

Seminaro data: vasario 7 d. (antradienis).

Seminaro pradžia: 13.00 val. Pabaiga – 16.30 val.

Seminaro turinys: apims aktualią tematiką, susijusią su 2017 metų olimpiadų tema bei ekonomine geografija. Pateikiami pavyzdžiai padės ne tik geriau suprasti globalizacijos kontekstą realybėje, kryptingiau ruošti mokinius rajonų/miestų olimpiadai, bet ir pritaikyti medžiagą dėstant geografiją mokykloje.

Visi seminaro dalyviai gaus metodinės medžiagos, kuri bus naudinga įtvirtinant įgūdžius ir organizuojant mokymo procesą.

Seminaro vieta: Lietuvos edukologijos universitetas, Gamtos fakultetas (auditorija bus nurodyta renginio dieną vestibiulyje)

Seminaro statusas: aprobuotas kvalifikacinis renginys. Dalyviams bus išduoti kvalifikaciniai pažymėjimai.

Seminaro trukmė: 6 val.

Seminaro kaina: 15 eurų (finansuojama iš mokykloms skirtų mokytojų kvalifikacijos lėšų).

Dalyvių skaičius: neribojamas.

.

Registracija: lgmaedukacija@gmail.com iki vasario 6 dienos.

Visus mokytojus, kurie nori paįvairinti mokymo procesą, suteikti jam šiuolaikinio novatoriškumo, raginame sekti informaciją ir registruotis į LGMA edukacinio centro renginius.

Mūsų tikslas – aukšta Jūsų kompetencija, moderni geografija ir svari jos vieta mokykloje.

LGMA edukacinio centro informacija

Share This Post
3 komentarai
  1. Laba diena, labai noriu užsiregistruoti į jūsų organizuojamą seminarą, bet niekaip neatsidaro jūsų elektroninio pašto nuoroda lgmaedukacija@gmail.com, gal jau registracija baigta?

    • Laba diena,
      nuoroda ir neturi atsidaryti, tai tik el. pašto adresas, į kurį reikia parašyti norint užsiregistruoti. Kuo skubiau rašykite, jei dar neužsiregistravot.

  2. Laba vakara,
    labai šaunus seminaras. Ačiū lektorei už “pakūras” įdomesnioms pamokoms. Su nekantrumu laukiu kitų įkvepiančių seminarų.
    Pagarbiai

Rašyti komentarą