Geografijos mokytojai ir jų mokiniai kviečiami prisijungti prie Coastline Trek MOKYKLŲ LYGOS pėsčiųjų žygio Liepojoje

imageIššūkių sezonas prasideda gegužės 12 dieną! Tuomet visos šauniausios klasės, aktyviausi tėveliai ir kiečiausi mokytojai renkasi išbandyti savo ištvėrmę pėsčiųjų žygyje Coastline Trek’18: Liepāja! Pasirinkite vieną iš penkių maršrutų ir įveikite šį iššūkį kartu!

KODĖL VERTA DALYVAUTI?

Tai bus geriausia išvyka jūsų mokslo metams užbaigti! Lygos tikslas – parodyti mokiniams aktyvų ir sveikuolišką gyvenimą bei atverti kelią naujoms pažintims, kurių žygių metu atsiranda labai daug. Įdomu ir tai, kad ši lyga bus tarptautinė, nes joje dalyvaus ne tik mokyklos iš Lietuvos, bet ir iš Latvijos!
O kilometrai nuotykių su geriausiais draugais ir nenugalimas saulės bei jūros duetas garantuos krūvą #selfių ir #instagramo like’ų. Be to, trys kiečiausios klasės, surinkusios daugiausiai taškų, iškovos ne tik garbingą Mokyklų lygos nugalėtojų titulą, bet ir vertingus UNO Park prizus.

KAIP NUSTATYSIME LAIMĖTOJUS?

Apdovanotos bus trys daugiausiai taškų surinkusios klasės. Taškai skaičiuojami pagal formulę:
bendras klasės komandos nueitų kilometrų skaičius (BKKNKS) PADALINTAS iš oficialaus klasės mokinių skaičiaus (OKMS)BKKNKS / OKMS = TAŠKAI

Didžiausią galimybę tapti Mokyklų lygos nugalėtojais turės tos klasės, kurios į savo komandą surinks visus klasės mokinius ir pasikvies daugiausiai šeimos narių, mokytojų bei draugų.

Trenk Turas

KAIP TEISINGAI UŽSIREGISTRUOTI?

Komandos nariai (mokiniai*, tėveliai ir draugai) registruojasi svetainėje www.CoastlineTrek.com arba tiesiai registracijos sistemoje.
Komandos kapitonai – mokytojai – registruojasi nemokamai el. paštu Edgaras@TrenkTuras.lt.

* Mokiniai registracijos formoje turi pasirinkti kainos tipą ‘Moksleivių su 20 % nuolaida’. Asmenys, pasinaudoję kainos tipu su nuolaida, renginio dieną privalės pateikti nuolaidos statusą patvirtinantį dokumentą (moksleivio pažymėjimą ar kt.).

SVARBU! Registruodamiesi žygiui, anketos apačioje tiksliai nurodykite komandos pavadinimą – oficialų mokyklos pavadinimą bei klasę. Jei oficialiame mokyklos pavadinime miestas nėra nurodytas, jį įveskite pavadinimo pradžioje (pavyzdžiui: Vilniaus Užupio gimnazija 3c).
Komandos nariai gali rinktis skirtingo ilgio maršrutus.

Jei kiltų klausimų, susisiekite su mumis!
Edgaras@TrenkTuras.lt, +370 686 15 111

Share This Post

Rašyti komentarą