Vyks 7-oji konferencija „Geografija: mokslas ir edukacija“

Konferencija_geografijaTradicinė, 7-oji konferencija „“Geografija: mokslas ir edukacija“ kviečia susitikti geografijos mokytojus, mokslininkus, doktorantus, studentus ir visus besidominčius. Apie geografijos teoriją ir praktiką, metodus, lietuviškumą, geografijos aktualumą ir komunikaciją! .

Apie bevardžius vandens telkinius, Dieveniškių anklavą, socialinę segregaciją ir žemėlapio kalbą – tradicinėje, jau 7-ojoje konferencijoje “Geografija: mokslas ir edukacija” diskutuos jungtinės geografų pajėgos: lyderystę prisiimantis VU CHGF, Lietuvos socialinių tyrimų centras, Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras, Ugdymo plėtotės centras, Vytauto Didžiojo, Klaipėdos, Mykolo Romerio universitetai!

Konferencija vyks 2018 m. gruodžio 7 d. 10- 17 val. VU CHGF Geomokslų institute, M. K. Čiurlionio g. 21/27, II aukštas, Didžioji auditorija (214 kab.)

Programa ir registracija: https://duomenys.ugdome.lt/renginys/?13750

Pranešimų pagrindu parengti straipsniai bus spausdinami mokslo almanache „Geografija ir edukacija“, įtrauktame į tarptautines duomenų bazes. Almanachą galite paskaityti: http://www.ge.leu.lt/index.php/GE/issue/view/5

Programa_GEOGRAFIJA_galutinė

Kontaktiniai asmenys – doc. dr. Zigmas Kairaitis, el. p. zigmas.kairaitis@leu.lt ir Genovaitė Kynė genovaite.kyne@gmail.com

Share This Post

Rašyti komentarą