Tarp 2019 m. inovatyviausių – geografijos mokytoja Angelė Pakamorienė

Lapkričio 20 d. Valdovų rūmuose vykusių Inovatyviausių mokytojų apdovanojimų metu buvo pasveikinti inovatyviausi Lietuvos mokytojai ir mokyklų vadovai. Socialinių dalykų kategorijoje laimėtoju išrinkta Gargždų „Minijos“ progimnazijos mokytoja Angelė Pakamorienė.

Ministro Pirmininko Sauliaus Skvernelio globojamos, jau ketvirtus metus vykdomos iniciatyvos metu 7 mokytojai ir vienas mokyklos vadovas buvo apdovanoti kaip inovatyviausi pedagogai.

Socialinių dalykų kategorijoje laimėtoju išrinkta Gargždų „Minijos“ progimnazijos mokytoja, LGMA prezidento pavaduotoja, LGMA tarybos narė, LGMA Klaipėdos rajono skyriaus pirmininkė Angelė Pakamorienė.

Inovatyviausias biologijos ir chemijos mokytojas – Šiaulių raj. Kuršėnų Stasio Anglickio progimnazijos mokytojas Nerijus Medeišis.

Inovatyviausias fizikos mokytojas – Palangos Vlado Jurgučio pagrindinės mokyklos pedagogė Saulė Paulikienė.

Matematikos ir IT srities laureatė – „Sietuvos“ progimnazijos mokytoja Snieguolė Bagočienė.

Inovatyviausias kalbų mokytojas – Kauno Jono Jablonskio gimnazijos pedagogas Rytis Jezukevičius.

Pradinio ugdymo kategorijos inovatyviausia mokytoja – Danguolė Savičienė iš Visagino „Verdenės“ gimnazijos.

Inovatyviausias menų ir technologijų mokytojasDonatas Kriukas iš Vilniaus Salomėjos Nėries gimnazijos.

Iškilmingoje ceremonijoje metų mokyklos vadovu tapo Šiaulių Gytarių progimnazijos direktorius Rimtautui Pečeliūnui.

Apdovanotiems mokytojams buvo įteikti diplomai, simbolinės statulėlės, 1000 Eur piniginis prizas ir kelionė į užsienyje vyksiančią tarptautinę konferenciją, iš kurių grįžę dalinsis savo patirtimi su kolegomis.

Inovatyviausių mokytojų apdovanojimai 2019 – didelio verslo, valdžios ir švietimo bendruomenės dėmesio susilaukusi iniciatyva, kurios tikslas – skleisti žinią apie puikius mokytojus Lietuvoje ir jiems atsidėkoti. Daugiau informacijos apie iniciatyvą galite rasti puslapyje www.mokytojuapdovanojimai.lt

Share This Post

Rašyti komentarą