Sveikinimas su Rugsėjo 1-ąja!

Lietuvos geografijos mokytojų asociacijos tarybos ir aktyvo vardu sveikinu visus geografijos mokytojus su rugsėjo 1-ąja, mokslo ir žinių diena.

 

Šių mokslo metų pradžia ir vėl mus visus pasitinka kitaip. Su didele viltimi visi laukėme to laiko, kai grįšime į mokyklas ir tas laikas pagaliau atėjo. Mus vėl džiugins mokinių veidai, nors ir pridengti kaukėmis. Dauguma geografijos mokytojų be atvangos „keliaus” po savo mokyklas iš kabineto į kabinetą. Šioje tvarkoje bus labai sunku siekti mokymo kokybės, kai svarbiausia dabar yra forma ir rekomendacijos. 

Kreipiuosi į visus, ragindamas išlaikyti profesinį pašaukimą, prašydamas ir toliau nešti aukštai iškeltą geografijos vėliavą. Visi kartu esame solidžią brandą pasiekusi bendruomenė, galinti savo patirtimi dalintis ir stiprinti vieni kitus. 

Lietuvos geografijos mokytojų asociacija ir toliau stovės mūru už kiekvieną geografijos mokytoją, atstovaus ir gins visos mūsų sutelktos bendruomenės interesus.

Šiais mokslo metais bus toliau atnaujinamos geografijos vidurinio ugdymo programos, toliau bus viešinamos nuo 2023 metų pradėsiančios galioti naujosios geografijos pagrindinio ugdymo programos. Šiuos ir kitus klausimus jau netrukus aptarsime Palangoje vyksiančiame LGMA Forume.

Gerų mokslo mokslo metų!

LGMA prezidentas Rytas Šalna

Share This Post
1 komentaras
  1. Ačiū labai:) Stiprybės visiems:)

Rašyti komentarą