Kvietimas į tarptautinę konferenciją ir fotografijų konkusą

2023 m. lapkričio 16 d. Šiaulių Juliaus Janonio gimnazijoje organizuojama tarptautinė konferencija ir fotografijų konkursas „Žmogus ir gamta“, skirti aplinkosaugininko, fotografo, keliautojo, Australijos lietuvio Olego Truchano 100-ųjų gimimo metinių minėjimui.

Konferencijos data: 2023 m. lapkričio 16 d. (ketvirtadienį) 11 val.

Konferencijos nuostatai: Tarptautinės konferencijos nuostatai_Šiauliai

Kviečiame dalyvauti Jūsų mokyklos mokytojus ir 9–12 klasių mokinius, besidominčius gamta, aplinkosauginiu švietimu ir menu.

Konferencijai „Žmogus ir gamta“ pranešimai teikiami skaitmeniniu formatu ir siunčiami el. paštu gitana.sakas@gmail.com iki 2023-11-07. Pranešimui pristatyti skiriama iki 10 min. Pranešimai bus pristatomi lietuvių arba anglų kalbomis gyvai arba nuotoliniu būdu. Darbo kopija paliekama konferencijos organizatoriams.

Prašome pateikti šią informaciją:

  1. Pranešimo pavadinimas, autoriaus vardas ir pavardė, įstaiga. Jei pranešimą rengė mokinys, papildomai nurodoma konsultavusio mokytojo vardas ir pavardė.
  2. Techninės priemonės, reikalingos pranešimui pristatyti.

Konferencijoje dalyvaujantiems mokytojams išduodami Telšių švietimo centro kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimai. Registracija vyks iki 2023 m. lapkričio 14 d. internetinėje registravimo sistemoje „Semi+“ adresu http://www.semiplius.lt/.

Fotografijų konkurso „Žmogus ir gamta“ dalyviai apie apsisprendimą dalyvauti praneša el. paštu budraitiene7@gmail.com iki 2023-11-07. Konkursui teikiamos ne daugiau kaip 3 gamtinėje aplinkoje vieno autoriaus padarytos originalios fotografijos (arba 1 ciklas iš 3 fotografijų), nenaudojant kompiuterinių programų. Kokybiškai atspausdintos fotografijos (formatas 20 x 30 cm) siunčiamos paštu (Tilžės g. 137, 76348 Šiauliai) arba atnešamos į gimnazijos raštinę. Kartu atsiunčiamas ir skaitmeninis jų variantas el. paštu budraitiene7@gmail.com iki 2023-11-07.

Pateikiant fotografijas prašome nurodyti šią informaciją:

Fotografijos pavadinimas, autoriaus vardas ir pavardė, įstaiga. Jei fotografijų autorius – mokinys, papildomai nurodoma konsultavusio mokytojo vardas ir pavardė.

Dalyvis pateikia sutikimą neatlygintinai viešinti fotografijas, nurodant autoriaus vardą, pavardę, mokyklą, klasę.

Daugiau informacijos teikia:

dėl konferencijos – Gitana Kazimieraitienė, el. p. gitana.sakas@gmail.com;

dėl fotografijų konkurso – Ingrida Budraitienė, el. p. budraitiene7@gmail.com.

Share This Post

Rašyti komentarą