Veiklą tęsia LGMA „Geografų Akademija” mokiniams (vyksta registracija)

„Geografų Akademija” tęsia savo veiklą ir pradeda naują 2023/2024 metų sezoną! Kviečiame mokytojus registruoti geografija besidominčius mokinius!
 
Tikslas – suteikti galimybę gabiems mokiniams gilinti geografijos žinias ir įgyti praktinių gūdžių. 

Vizija – gerinti mokinių geografijos rezultatus, prisidėti prie to, kad mokiniai rodytų puikius rezultatus nacionalinio lygio geografijos konkursuose ir olimpiadose, sustiprinti mokinių galimybę dalyvauti tarptautinėse geografijos olimpiadose. 

Veikla – įdomiosios geografijos paskaitos ir susitikimai nuotoliniu būdu 1-2 kartus per mėnesį. Savaitės trukmės kontaktinės sesijos labiausiai motyvuotiems „Geografų akademijos” mokiniams mokslo metų eigoje.

Turinys – akademinės žinios įdomiai ir patraukliai; šalių-kelionių pristatymai; praktinės veiklos; diskusijos ir aktualijų aptarimai; geografiniai žaidimai; geografijos olimpiadų alumnų patirtis; pasaulis online; susitikimai su geografais ir keliautojais iš viso pasaulio.

Dalyviai – į „Geografų Akademiją” kviečiami 7–9 klasių mokiniai.

Dalyvio mokestis – 50 eurų visiems metams, į kurį įskaičiuotos visos paskaitos ir susitikimai. Kontaktinės sesijos/stovyklos mokesčio dydis priklausys nuo organizavimo vietos, mokinių skaičiaus ir rastų rėmėjų.     

Registracija iki lapkričio 10 dienos: https://forms.gle/KfePQTDidGCnR2q69

Laukiame mokinių iš visos Lietuvos „Geografų Akademijoje“!

Iki pasimatymo „Geografų Akademijoje”

Share This Post

Rašyti komentarą