Visus aktyvius LGMA narius netrukus pasieks modernūs LGMA nario pažymėjimai

LGMA_pazymejimasLGMA taryba informuoja, kad jau pagaminti ir visiems rajonų bei miestų skyriams registruotu paštu išsiųsti LGMA nario pažymėjimai. Juos gaus visi be išimties 2012 m. narystę asociacijoje pasitvirtinę geografijos mokytojai bei garbės nariai. Pirmieji pažymėjimai buvo iškilmingai įteikti LGMA tarybos nariams rugsėjo mėnesį Druskininkuose vykusiame Forume. 

Pažymėjimams pagaminti buvo sudaryta visų aktyvių LGMA narių duomenų bazė. Kasmet ji bus pildoma naujais asociacijos nariais. Su skyrių pirmininkais stengtasi sutikrinti narių sąrašus, kad neįsiveltų klaidų. Tačiau, pasitaikius korektūros klaidai, prašome nedelsiant kreiptis LGMA el. pašto adresu ir Jums bus pagamintas naujas pažymėjimas.

LGMA nario pažymėjimas yra iš plastiko, banko kortelės dydžio. Viršutinėje pažymėjimo pusėje pateikiamas mūsų organizacijos pavadinimas lietuvių ir anglų kalbomis, taip pat mūsų organizacijos logotipas. Nurodomas pažymėjimo numeris, išdavimo data. Pateikiamas LGMA spaudas, einamosios kadencijos LGMA prezidento vardas, pavardė ir jo parašas.

LGMA_pazymejimas

Kitoje LGMA pažymėjimo pusėje nurodomas LGMA kontaktinis telefonas, banko sąskaitos rekvizitai. Fone pateikiamas blyškus pasaulio žemėlapis su segtuku pažymėta Lietuvos vieta. Siekiant suteikti LGMA pažymėjimui šiuolaikiškumo, jame pateikiamas QR kodas, kuris, pasinaudojant išmaniuoju telefonu, planšetiniu kompiuteriu, nukreipia į asociacijos interneto svetainę www.project.weblab.lt

LGMA_pazymejimas_02 puseInternete galima rasti daugybę QR kodus generuojančių svetainių (pavyzdžiui, Goqr.me, QRcode.kaywa.com). Šį kodą nuskaityti gali beveik bet koks išmanusis telefonas – tereikia programų parduotuvėje susirasti tam skirtą aplikaciją. Pavyzdžiui, „Android“ telefonų savininkai gali atsisiųsti „QR Droid“; „iPhone“ vartotojai – „QR Reader for iPhone“; „Windows Phone 7“ – „NeoReader“ ar „BeeTagg“; pastaroji programa veikia ir daugumoje „Nokia“ telefonų. Arba tiesiog programų parduotuvėje ieškokite „qr reader“ ar „qr scanner“.

LGMA pažymėjimas, kurių pagaminta per 500 vnt. (tiek mes turime aktyvių narių!), yra dar vienas mūsų organizacijos solidus simbolis. Turėti šį pažymėjimą yra kiekvieno geografijos mokytojo garbės reikalas.

Pažymėjimų gamyba buvo finansuojama iš LGMA nario mokesčio sukauptų ir specialiai šiai išlaidų kategorijai skirtų lėšų.

LGMA tarybos informacija

Share This Post

Rašyti komentarą