LGMA sveikina visus su šv. Kalėdomis ir Naujaisiais – 2014 – metais

2014 metai LGMALietuvos geografijos mokytojų asociacijos taryba didžiųjų metų švenčių proga sveikina visus geografijos mokytojus, dėstytojus, visus mokinius, visus geografijos mylėtojus ir šio interneto puslapio lankytojus.

Atėjo laikas, kai visi tampame geresni, atlaidesni, nuoširdesni, meilesni. Kai palydime tai, kas jau įvyko, tai, iš ko reikia pasimokyti ir kuo reikia būtinai pasidžiaugti ir pasidalyti su kitais. Nepamirškite to padaryti, tam tikrai turite laiko.

Linkime, kad šv. Kalėdų dvasia būtų tvari ir ją jaustumėte dar ilgai, ilgai. Kad tos nuoširdžios šypsenos, džiugios akimirkos netaptų tik prisiminimais apie šventes, o lydėtų Jus ir Jūsų aplinką ištisus metus. Tai nelengva, bet įmanoma.

Lietuvos geografijos mokytojų asociacijos taryba linki visiems Jums ateinančiais metais kuo daugiau gerų naujienų, kuo daugiau Jūsų sėkmės pavyzdžių. Vertinkite juos ir didžiuokitės jais. Linkime ateinančiais metais turėti tikslų ir jų siekti: mažų ir didelių.

Sėkmės Jums visuose sumanymuose bei kasdieniuose darbuose. Linkime visiems jausti bendrumo jausmą, nes tik jis įtvirtina pasitikėjimą ir tikėjimą žmonėmis, permainomis. Vertinkite artimojo ir bičiulio meilę bei pagarbą Jums.



Ačiū už tai, kad esate kartu!

LGMA tarybos vardu

prezidentas geografas Rytas Šalna

Share This Post

Rašyti komentarą