Geografijos mokytojai kviečiami į seminarą Privačioje Vilniaus gimnazijoje

Sveiki atvykę į seminarą „Gaublys:2012 m. balandžio 25 d. Vilniaus Privačioje gimnazijoje vyks seminaras „Šiuolaikiniai geografijos mokymosi metodai ir pamokos organizavimas, naudojant XI-XII kl. geografijos vadovėlių komplektą „GAUBLYS”.

Seminaro anotacija

Geografijos mokytojai bus supažindinti su naujuoju leidyklos „Didakta“ geografijos vadovėlių komplektu XI-XII klasėms „GAUBLYS“. Gamtinė ir visuomeninė geografija.

Šie naujos kartos XI-XII klasės geografijos vadovėliai parengti pagal atnaujintas Vidurinio ugdymo bendrąsias programas ir tuo pačiu suderinti su Geografijos valstybinio egzamino programa.

Seminaro metu bus pristatomos abi vadovėlio dalys (Gamtinė geografija ir Visuomeninė geografija), apžvelgiamas jų turinys, darbo su šiais vadovėliais metodika. Taip pat bus pristatomos kitos vadovėlio komplekto dalys: USB atmintinės, užduočių sąsiuviniai, mokytojo užduočių atsakymų knyga.

Mokytojai gaus patarimų, kaip, naudojant vadovėlio komplektą „GAUBLYS“, įvairinti mokymo procesą, į ką labiau kreipti dėmesį geografijos pamokose, kaip skatinti mokinių motyvaciją, kaip susikurti asmeninę, patogią mokymo sistemą, naudojant specialiai tam paruoštą USB atmintinę.

Seminare įgytos žinios palengvins mokytojų pasirengimą pamokoms ir darbą su skaitmeninėmis mokymo priemonėmis. Seminaro metu sukaupta informacija ir praktinės patirties pavyzdžiai suteiks postūmį mokytojų profesinės kompetencijos plėtotei, paįvairins geografijos ugdymo procesą.

Registracija elektroniniu paštu marina@mokykla.lt (mob. tel. 8 61 113 487) iki 2012 m. balandžio 25 dienos.

Seminaras nemokamas, dalyviai bus vaišinami kava, arbata, bus įteikti seminaro dalyvio pažymėjimai.

Geografijos seminaras: Programa, išsami informacija

logo privati gimn

Share This Post

Rašyti komentarą