Lietuvos edukologijos universiteto kreipimąsis į geografijos mokytojus

LEU-logo new smallGerbiami geografijos Mokytojai, ateina svarbus laikotarpis abiturientams – stojimas į aukštąsias mokyklas. Jei Jūsų auklėtiniai apsisprendė stoti į geografijos studijas Lietuvos edukologijos universitete, maloniai primename, kad

pagal LR Švietimo ir mokslo ministro 2011 m. gegužės 26 d. Nr. V-917 įsakymą, stojantiems į pedagogines studijas reikia laikyti motyvacinį testą, kuris suteikia papildomus 2 balus stojamųjų balų lentelėje.

Pagrindinė stojamųjų egzaminų LEU bus vykdoma 2012-06-19 – 2012-07-04, kurios metu bus organizuotas motyvacinis testas. Smulkesnė informacija apie testą pateikiama tinklalapyje: http://www.vpu.lt/priemimo_komisija/Page.aspx?pageID=3512, o taip pat LEU Gamtos mokslų fakulteto Bendrosios geografijos http://www.vpu.lt/gmf/bgk/Page.aspx?pageID=5279 ir Socialinės geografijos ir turizmo katedros http://www.vpu.lt/gmf/rgk/Page.aspx?pageID=5533 tinklalapiuose.

Maloniai kviečiame supažindinti su šia informacija savo auklėtinius ir dar kartą paraginti stoti į geografijos studijų programą LEU.

Geografijos karjera Lietuvos edukologijos universitete

Prof. hab. Dr. Algimantas Česnulevičius

LEU Bendrosios geografijos katedros vedėjas

Prof. dr. Saulius Stanaitis

LEU Socialinės geografijos ir turizmo katedros vedėjas

Share This Post

Rašyti komentarą