LGMA prezidento sveikinimas su Naujaisiais – 2013 – metais

2013_su_ZemeSveikinu Jus visus, kad išgyvenote pasaulio pabaigos metus ir sėkmingai įžengėte į 2013-uosius – juodosios gyvatės metus. Nežinia, kokie jie bus ir ką Jums, Lietuvai bei pasauliui jie atneš, tačiau visa žmonija, įžengdama į naujuosius, švenčia, džiūgauja, šypsosi ir viliasi bei linki tik geriausio.

Lietuvos geografijos mokytojų asociacijos tarybos vardu sveikinu visus geografijos mokytojus, visus mokinius, visus geografijos mylėtojus su Naujaisiais metais. Linkiu, kad ateinančiais Jus pasiektų kuo daugiau gerų naujienų! Ir prie to tikrai svariai prisidės Jūsų www.project.weblab.lt.

Linkiu ateinančiais metais visiems atsirinkti pelus nuo grūdų, matyti daugiau šviesos. Sėkmės Jums kaip dideliuose, taip ir mažuose sumanymuose bei kasdieniuose darbuose. Linkiu visiems jausti bendrumo jausmą, alkį žinioms, poreikį gerai knygai ir teisingai informacijai. Vertinkite artimojo ir bičiulio meilę bei pagarbą Jums, mokėkite džiaugtis mažais stebuklais ir nekreipkite dėmesio į smulkmenas.

Su ateinančiais Naujaisiais metais!

Ačiū už tai, kad esate kartu!

LGMA prezidentas

Rytas Šalna

Share This Post
1 komentaras
  1. O mes, ko gero visi geografai linkime LGMA prezidentui sveikatos ir energijos uždegant mus visus naujiems darbams ir sumanymams.

Rašyti komentarą