Informacija stojantiems į geografijos studijas Lietuvos edukologijos universitete

antraste1Ateina svarbus laikotarpis abiturientams – stojimas į aukštąsias mokyklas. Jei Jūsų auklėtiniai apsisprendė stoti į geografijos studijas Lietuvos edukologijos universitete maloniai primename, kad pagal LR Švietimo ir mokslo ministro 2011 m. gegužės 26 d. Nr. V-917 įsakymą, stojantiems į pedagogines studijas reikia laikyti motyvacinį testą, kuris suteikia papildomus 2 balus stojamųjų balų lentelėje.

Motyvacijos vertinimas vyks 2013-06-19 – 2013-07-05 dienomis. Smulkesnė informacija apie stojimo sąlygas  pateikiama tinklalapyje: http://www.vpu.lt/priemimo_komisija/Page.aspx?pageID=3512 , o taip pat LEU Gamtos, matematikos ir technologijų fakulteto Geografijos ir turizmo katedros http://www.vpu.lt/gmf/bgk/Page.aspx?pageID=5279 tinklalapyje.

DĖMESIO!!!

Gamtos, matematikos ir technologijų fakultete nuo š. m. rugsėjo 1 d. pradedamos vykdyti nuotolinės studijos (internetu). Yra galimybė studijuoti:

Geografijos bakalauro studijų programą, įgyjant dalyko pedagogikos, gamtinės, visuomeninės geografijos bakalauro laipsnį ir pedagogo kvalifikaciją.

antraste

LEU informacija

Share This Post
1 komentaras
  1. Nesuprantu kaip galima gauti kelis diplomus tos srities jeigu nera pilnai iseinami tu dalyku sandai , ar tai tik nera akiu mulkinimas ?

Rašyti komentarą