Černobylio katastrofos metines kviečiama paminėti eitynėmis

imagesČernobylio katastrofos metinėms paminėti balandžio 26 dieną (šeštadienį) 13 val. žalieji kviečia į zombių eitynes, kuriomis siekiama atkreipti visuomenės bei politikų dėmesį į atominių elektrinių keliamą pavojų bei pasisakyti už aktyvesnę švarios, atsinaujinančios energijos išteklių Lietuvoje plėtrą.

Akcijos metu visi, pritariantys, jog Lietuvoje ir jos pašonėje neturi būti statomos pavojingos atominės elektrinės, kviečiami persirengti radiacijos paveiktais zombiais ir dalyvauti akcijoje V. Kudirkos aikštėje bei šalia Baltarusijos ambasados (Mindaugo g. 13).

Prieš akciją nuo 10 val. visi kviečiami į adresu Šermukšnių g. 6A aikštelėje vyksiančias „zombių dirbtuvėles“, kurių metu dalyviai bus papuošti specialiu grimu. Taip pat prašoma nepamiršti persirengti patinkančiu personažu (eiliniu darbininku, ugniagesiu, mediku, mokytoju, policininku, karininku, žveju, kelių transporto darbuotoju, mokiniu, verslininku, ar kuo kitu).

Menininkai, grimuotojai, norintys prisidėti prie akcijos įgyvendinimo ir papuošti dalyvius grimu, kviečiami iš anksto susisiekti su akcijos organizatoriais.

Daugiau informacijos:

Lietuvos žaliųjų partijos narė,

akcijos koordinatorė

Marija Tamkevičiūtė

e. paštas: m.tamkeviciute@gmail.com

Tel. nr. +37060084217

Share This Post

Rašyti komentarą