Įvyko pirmasis LGMA edukacinio centro renginys

LGMA_edukacinisSausio 27 d. Klaipėdos rajono švietimo centre, Gargžduose, įvyko pirmasis LGMA edukacinio centro praktinis seminaras–mokymai „Geografinių informacinių sistemų ir skaitmeninių mokymo priemonių diegimas geografijos pamokose”.

Seminare-mokymuose dalyvavo Klaipėdos ir Šilutės rajono geografijos mokytojai.

Vienos dienos mokymuose mokytojai susipažino ir praktiškai išbandė dvi GIS platformas, taip pat specialiai geografijai sukurtą modernią ir patrauklią 3D aplinką bei skaitmeninėje aplinkoje paruoštus pamokų vedimo metodikų pavyzdžius.

Seminaro metu mokytojai daugiausia ugdė praktinius įgūdžius, gilinosi į funkcines GIS galimybes, sužinojo konkrečių praktinių siūlymų, kaip ir kokias funkcijas galima pritaikyti įvairiose pamokose skirtingo amžiaus moksleiviams.

Visi seminaro dalyviai gavo metodinės medžiagos, kuri bus naudinga įtvirtinant įgūdžius ir organizuojant mokymo procesą.

Seminaro dalyviai gavo švietimo centro kvalifikacinius pažymėjimus.

GIS nėra baisu, o kai moki – labai paprasta ir naudinga.

Visus mokytojus, kurie nori paįvairinti mokymo procesą, suteikti jam šiuolaikinio novatoriškumo, raginame sekti informaciją ir registruotis į LGMA edukacinio centro renginius: lgmaedukacija@gmail.com

Mūsų tikslas – aukšta Jūsų kompetencija, moderni geografija ir svari jos vieta mokykloje.

LGMA edukacinio centro informacija

Share This Post

Rašyti komentarą