LGMA prezidento šventinis sveikinimas

2019-ieji buvo ypatingi metai, nes LGMA atšventė 25-metį, mūsų moksleiviai parodė fantastiškus rezultatus tarptautinėse olimpiadose, todėl norėčiau nuoširdžiai padėkoti visiems nariams už jų indėlį stiprinant Lietuvos geografijos mokytojų bendruomenę ir įtvirtintą geografijos mokomojo dalyko vietą Lietuvos bendrojo lavinimo mokykloje.

Mūsų visų laukia daug iššūkių ir daug naujovių netrukus prasidėsiančiame naujajame dešimtmetyje: atnaujinti geografijos ugdymo programas, formuoti naują savąjį ir visuomenės požiūrį į geografijos mokymą, tobulinti LGMA konferencijų turinį ir formą, vykdyti tyrimus ir organizuoti mokytojų praktikų apklausas, tobulinti internetinę informacijos sklaidą, skleisti mokytojų gerąją patirtį, tęsti pagalbą mokytojams keliant kvalifikaciją, megzti ryšius su tarptautiniais partneriais, stiprinti mūsų lobizmo vaidmenį geografijos srityje švietimo institucijose.

Linkiu Jums visiems linksmų Kalėdų ir laimingų Naujųjų 2020-ųjų metų, o mes, LGMA aktyvas, jau laukiame pirmojo geografijos renginio Vilniuje – sausį ADVENTUR parodoje vyksiančio geografijos žinių konkurso, taip pat gausių pavasarinių geografinių renginių. Būkite aktyviais jų dalyviais ir propaguotojais. 

Nedvejodami lankykitės mūsų atnaujintame interneto tinklalapyje www.geografija.lt, stebėkite mus per mūsų socialinę žiniasklaidą – jūsų laukia naudingų naujienų ir naujovių srautas.  

Su geriausiais linkėjimais 

LGMA prezidentas Rytas Šalna

 

 

Share This Post

Rašyti komentarą