Vilniaus šv. Kristoforo progimnazijoje paminėta Europos kalbų diena

Rugsėjo 26 d. minima Europos kalbų diena. Tai nėra tik Europos kalbų šventė, tai visų kalbų šventė! O ją švenčia net 47 šalys! Lietuva, žinoma, yra tarp jų! Paminėta Europos kalbų diena buvo ir Vilnia...

Kaune įvyko 2016 metų LGMA Forumas

Turinį gali peržiūrėti tik patvirtinti nariai.

Kas vyksta paskutinėje priklausomybės nuo naftos stadijoje: „jokia kita naftą išgaunanti šalis neyra taip sparčiai ir taip dramatiškai“

Dėl ekonominės krizės Venesueloje jau smarkiai trūksta elektros, vandens ir būtiniausių prekių, vyksta išalkusių gyventojų sukilimai, nebefunkcionuoja sveikatos apsaugos sistema.

2016 metų LGMA Forumui Kaune artėjant (papildyta)

Turinį gali peržiūrėti tik patvirtinti nariai.

Kvietimas dalyvauti respublikinėje 8–12 klasių mokinių ir mokytojų konferencijoje bei fotografijų konkurse „Žmogus ir gamta”

Kaip ir kasmet, taip ir šiemet Šiaulių Juliaus Janonio gimnazija rengia konferenciją, skirtą gamtosaugininko ir keliautojo Olego Truchano atminimui.

Kaltas „Disney“: Norvegijai jau gana turistų, raginama kelti kainas

Pribloškiančiais fjordais besididžiuojančios Vakarų Norvegijos turizmo agentūra nusprendė drastiškai sumažinti savo biudžetą, skirtą reklamai kitų metų vasarai.

Startuoja konkursas „Mano žemėlapis Lietuvai“

Jau trečius metus UAB „Hnit-Baltic“ kartu su Ugdymo plėtotės centru ir Vilniaus universiteto Gamtos mokslų fakulteto Kartografijos centru kviečia 6-12 klasių mokinius pažinti savo aplinką, šalį bei vi...

Į Lietuvą plūsta vis daugiau portugalų, ispanų, italų ir japonų turistų

Užsieniečių susidomėjimas Lietuva ir toliau auga – tai rodo Statistikos departamento duomenys ir Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) atlikta analizė.

Vilnius – laimingiausia Europos sostinė

Naujausias Europos Komisijos „Eurostat“ pranešimas skelbia – iš 28 Europos sąjungos sostinių Vilnius yra geriausias miestas ir jame gyvena patys laimingiausi žmonės.

Kurios šalies pasas yra pats galingiausias pasaulyje 2016 metais

Paaiškėjo sąrašas pasų, kurie šiemet suteikia daugiausiai galios juos laikantiems piliečiams.

Lietuviai gamina lazerį, kurio galia bus didesnė už visų pasaulio elektrinių

„Ekspla“ kartu su partneriais „Šviesos konversija“ ir „National Energetics Inc“ laimėjo finansavimą dviejuose „Extreme Light Infrastructure“ (ELI) projekto konkursuose. „Ekspla“ šiuo metu užsiima gali...